Bine ati venit!
Suntem onorati ca ne vizitati si ne bucuram ca putem sa va fim de folos.

Aceasta pagina
Apreciem faptul ca parcurgeti cu atentie aceasta pagina inainte de a utiliza continutul site-ului.
Vizitarea si utilizarea acestui site se pot face numai daca sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Vizitarea si utilizarea site-ului sunt conditionate de acceptarea acestor conditii de utilizare.

Puterea obligatorie a acestor conditii de utilizare
Aceste conditii de utilizare sunt acceptate de dumneavoastra prin simplul fapt al accesarii site-ului, reprezentand acordul de vointa dintre dumneavoastra si noi in legatura cu utilizarea site-ului.
Daca una dintre prevederile acestui act se vadeste a fi nula sau invalida, toate celelalte raman valabile, pe cat posibil.

Modificarea conditiilor de utilizare
Pentru a le face mai adecvate scopului de a avea o excelenta colaborare cu dumneavoastra, aceste conditii de utilizare se pot modifica oricand, fara nici un preaviz sau notificare. De aceea, va rugam sa reveniti pe aceasta pagina de fiecare data cand utilizati site-ul. Va multumim.

Protectia datelor cu caracter personal
Pentru a cerceta felul in care utilizam datele cu caracter personal si a va informa in legatura cu drepturile dumneavoastra va rugam sa cititi pagina Protectia datelor cu caracter personal.

Accesul minorilor
Continutul www.CodulMuncii.ro nu este destinat minorilor, dar nu este vatamator pentru acestia. Totusi, unele linkuri catre alte site-uri ar putea conduce utilizatorul in pagini care sunt nerecomandate minorilor. De aceea, varsta minima a utilizatorilor inregistrati trebuie sa fie de minimum 18 ani.

Securitate
Descarcarea paginilor site-ului se face fara ca noi sa ne asumam raspunderea ca paginile nu sunt infectate cu virusi, troieni sau alte asemenea produse nedorite, care v-ar putea afecta computerul sau informatiile de pe acesta.
Site-ul foloseste cookies pentru imbunatatirea serviciilor. Acestea permit accesul mai lesnicios la resursele site-ului. Acest procedeu tehnic este utilizat de aproape toate site-urile.

Obiective
Acest site este o modalitate de va satisface interesele. Incercam sa fim utili pentru dumneavoastra. Dorim sa va oferim cele mai bune servicii cu putinta.

Calitate
Din pacate, Internet-ul fiind un spatiu public deschis, nu putem garanta acuratetea si prezenta paginilor afisate de browserul dumneavoastra, nici comunicarea intre nodurile Internet. De aceea, nu putem fi facuti responsabili pentru nici un fel de daune, cauzat direct sau indirect de functionarea site-ului, si nici de disfunctionalitatile site-ului. Site-ul este "asa cum este". Desi utilizand acest site va asumati unele riscuri, noi avem incredintarea ca veti fi foarte multumiti de serviciile noastre, insa pentru o buna relatie intre dumneavoastra si noi va rugam sa aveti in vedere prevederile acestor conditii de utilizare.

Design
Site-ul este construit astfel incat un numar cat mai mare de utilizatori sa il poate folosi concomitent si la o viteza de navigare mare.
In acest scop, am optat pentru un design simplu, aproape lipsit de elemente decorative, pentru augmentarea valorii practice.

Link-uri
Link-urile catre alte locatii Internet sunt informatii publice. Ele au fost selectate cu grija de noi, dar subliniem ca nu ne asumam raspunderea pentru utilitatea sau acuratetea acestor site-uri.
Este important sa subliniem ca noi nu suntem afiliati cu proprietarii acelor site-uri. Exceptiile vor fi mentionate sau vor fi evidente.
Nu vom putea fi facuti raspunzatori de eventualele daune pe care direct sau indirect vi le-ar cauza acele site-uri.

Exonerarea de raspundere
Acest site nu este ceva perpetuu. Se poate inchide oricand (chiar daca noi dorim sa functioneze cat mai mult timp).
Daca inchiderea ar fi cauzata de motive independente de vointa noastra, nu vom fi raspunzatori de eventualele daune pe care vi le-am pricinui. Daca inchiderea s-ar face din vointa noastra, va vom anunta public. Daca adresele dumneavoastra de e-mail sunt valide si functionale, va vom anunta din timp pe aceasta cale.
In nici un fel sau situatie nu vom fi responsabili pentru nici o dauna (inclusiv pentru diminuarea profitului dumneavoastra, intreruperi de activitate si pierderi de date) pricinuita de sau in legatura cu utilizarea site-ului sau provenite de la site, chiar daca noi am cunoscut sau ar fi trebuit sa cunoastem posibilitatea aparitiei unor astfel de pierderi. Astfel, nu avem obligatia sa va instiintam despre pericolele care va pandesc.
Daca raspunderea noastra fata de dumneavoastra ar fi totusi angajata, atunci ea va fi proportionala si nu va depasi suma platita de dumneavoastra pentru a beneficia de serviciile oferite de site.
Informatiile de pe acest site nu reprezinta consultanta juridica. Ele nu vor fi folosite decat in scop de informare generala, nu pentru luarea unor decizii. Pentru luarea unor decizii trebuie sa apelati la profesionisti.
De asemenea, subliniem ca textul Codului muncii prezentat pe site nu are caracter oficial, si va putea fi folosit numai in scop de informare, in nici un caz pentru luarea unei decizii, pentru care este necesara consultarea textului oficial al Codului muncii, publicat in Monitorul Oficial.
Aceste precizari au semnificatia unei declinari de raspundere.

Cedarea drepturilor
Noi vom putea ceda oricand drepturile noastre asupra acestui site, fara a avea obligatia sa va notificam in prealabil.

Copyright
Reproducerea si difuzarea oricaror texte, in orice forma, din cadrul acestui site, se pot face doar cu acordul nostru, cu exceptia reproducerii si difuzarii in scop de informatie de presa si in scop academic.

Litigii
Orice litigiu intre dumneavoastra si noi va fi solutionat pe cale amiabila, daca este posibil, in termen de 30 zile de la ivire.
Ivirea va fi consemnata pe suport scris.
Daca litigiul nu s-a putut solutiona pe cale amiabila in termenul mentionat, va fi sesizata instanta competenta. Competenta va apartine teritorial Judecatoriei sectorului 3 sau Tribunalului Bucuresti, dupa caz.
Utilizatorul accepta ca acest contract si orice disputa legata de el sunt guvernate si interpretate in concordanta cu legile Romaniei.

Contact
Pentru orice neclaritati, nelamuriri, observatii si sugestii, precum si pentru sesizarea oricaror nereguli legate de functionarea sectiunilor, va rugam sa ne contactati deindata, folosind pagina de contact.

ALIAD SRL
Timisoara, jud. Timis
Str. Uranus nr. 27, bl. 87, et. 3, ap. 15
J35/2589/2004, CUI 16756770

* ultima actualizare a acestei pagini: 5 noiembrie 2018