Codul muncii

PRO
 
Codul Muncii Adnotat   Noutăţi   Avantaje   Întrebări frecvente   Despre noi   Contact
 
Accesare Cont Creare Cont
 
 
CMA - Cuprinsul pe larg Conditii de Utilizare
 
Bine ati venit!
Suntem onorati ca ne vizitati si ne bucuram ca putem sa va fim de folos.

Aceasta pagina
Apreciem faptul ca agreeati sa parcurgeti cu atentie aceasta pagina inainte de a utiliza continutul site-ului.
Vizitarea si utilizarea acestui site se pot face numai daca sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare.

Puterea obligatorie a acestor conditii de utilizare
Aceste conditii de utilizare sunt acceptate de dumneavoastra prin simplul fapt al utilizarii site-ului, reprezentand acordul de vointa dintre dumneavoastra si noi in legatura cu utilizarea continutului sau.
Daca una dintre prevederile acestui act se vadeste a fi nula sau invalida, toate celelalte raman valabile, pe cat posibil.

Modificarea conditiilor de utilizare
Pentru a le face mai adecvate scopului de a avea o excelenta colaborare cu dumneavoastra, aceste conditii de utilizare se pot modifica oricand, fara nici un preaviz sau notificare. De aceea, va rugam sa reveniti pe aceasta pagina de fiecare data cand utilizati site-ul. Va multumim.

Protectia vietii private
Noi intelegem cat de importanta este intimitatea pentru profesionisti, principalii utilizatori ai www.CodulMuncii.ro si respectam toate reglementarile legale in materie, referitoare la protectia datelor cu caracter, repectiv Legea nr. 677/2001 si reglementarile subsecvente. ALIAD SRL este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 18132.
Datele dumneavoastra de contact vor putea fi modificate de dumneavoastra oricand, fie prin operarea suportului tehnic oferit, fie direct, adresandu-va administratorului site-ului. Pentru orice nelamuriri sau nemultumiri, va rugam sa va adresati administratorului site-ului.
Accesarea bazei de date se face numai de catre persoane autorizate, in conditii de securitate asigurata prin mijloace electronice, potrivit legii.
Va vom tine la curent via e-mail cu actualizarile informatiilor de pe site si cu noutatile legate de serviciile de care beneficiati, iar orice alt mailing electronic catre dumneavoastra se face numai ca urmare a acordului dumneavoastra expres in acest sens.
Statisticile agregate ale utilizarii site-ului (numar de abonati, numar de comenzi, rezultate sondaje etc.) nu permit identificarea utilizatorilor in mod individual.
Completarea de catre dumneavoastra a formularelor de pe acest site are semnificatia intelegerii si acceptarii de catre dumneavoastra a modalitatilor si conditiilor de utilizare si prelucrare a acestor date, asa cum sunt ele descrise in prezentele conditii de utilizare.
In fiecare pagina a site-ului care afiseaza un formular in care trebuie introduse date de catre dumneavoastra este prezent in mod vizibil, in partea de sus a paginii, un hyperlink "Conditii de utilizare" spre aceasta pagina. Va rugam ca de fiecare data sa accesati aceasta pagina, pentru a fi mereu informati despre termenii si conditiile de functionare a site-ului si despre politica de asigurare a protectiei datelor personale.

Accesul minorilor
Continutul www.CodulMuncii.ro nu este destinat minorilor, dar nu este vatamator pentru acestia. Totusi, unele linkuri catre alte site-uri ar putea conduce utilizatorul in pagini care sunt nerecomandate minorilor. De aceea, varsta minima a utilizatorilor inregistrati trebuie sa fie de minimum 18 ani.

Securitate
Descarcarea paginilor site-ului se face fara ca noi sa ne asumam raspunderea ca paginile nu sunt infectate cu virusi, troieni sau alte asemenea produse nedorite, care v-ar putea afecta computerul sau informatiile de pe acesta.
Site-ul foloseste cookies pentru imbunatatirea serviciilor. Acestea permit accesul mai lesnicios la resursele site-ului. Acest procedeu tehnic este utilizat de aproape toate site-urile.

Obiective
Acest site este o modalitate de va satisface interesele. Incercam sa fim utili pentru dumneavoastra. Dorim sa va oferim cele mai bune servicii cu putinta.

Calitate
Din pacate, Internet-ul fiind un spatiu public deschis, nu putem garanta acuratetea si prezenta paginilor afisate de browserul dumneavoastra, nici comunicarea intre nodurile Internet. De aceea, nu putem fi facuti responsabili pentru nici un fel de daune, cauzat direct sau indirect de site-ului, si nici de disfunctionalitatile site-ului. Site-ul este "asa cum este". Desi utilizand acest site va asumati unele riscuri, noi avem incredintarea ca veti fi foarte multumiti de serviciile noastre, insa pentru o buna relatie intre dumneavoastra si noi va rugam sa aveti in vedere prevederile acestor conditii de utilizare.

Design
Site-ul este construit astfel incat un numar cat mai mare de utilizatori sa il poate folosi concomitent si la o viteza de navigare mare.
In acest scop, am optat pentru un design simplu, aproape lipsit de elemente decorative, pentru augmentarea valorii practice.

Link-uri
Link-urile catre alte locatii Internet sunt informatii publice. Ele au fost selectate cu grija de noi, dar subliniem ca nu ne asumam raspunderea pentru utilitatea sau acuratetea acestor site-uri.
Este important sa subliniem ca noi nu suntem afiliati cu proprietarii acelor site-uri. Exceptiile vor fi mentionate sau vor fi evidente.
Nu vom putea fi facuti raspunzatori de eventualele daune pe care direct sau indirect vi le-ar cauza acele site-uri.

Exonerarea de raspundere
Acest site nu este ceva perpetuu. Se poate inchide oricand (chiar daca noi dorim sa functioneze cat mai mult timp).
Daca inchiderea ar fi cauzata de motive independente de vointa noastra, nu vom fi raspunzatori de eventualele daune pe care vi le-am pricinui. Daca inchiderea s-ar face din vointa noastra, va vom anunta public. Daca adresele dumneavoastra de e-mail sunt valide si functionale, va vom anunta din timp pe aceasta cale.
In nici un fel sau situatie nu vom fi responsabili pentru nici o dauna (inclusiv exonerare de raspundere pentru diminuarea profitului dumneavoastra, intreruperi de activitate si pierderi de date) pricinuita de sau in legatura cu utilizarea site-ului sau provenite de la site, chiar daca noi am cunoscut sau ar fi trebuit sa cunoastem posibilitatea aparitiei unor astfel de pierderi. Astfel, nu avem obligatia sa va instiintam despre pericolele care va pandesc.
Daca raspunderea noastra fata de dumneavoastra ar fi totusi angajata, atunci ea va fi proportionala si nu va depasi suma platita de dumneavoastra pentru a beneficia de serviciile oferite de site.
Informatiile de pe acest site nu reprezinta consultanta juridica. Ele nu vor fi folosite decat in scop de informare generala, nu pentru luarea unor decizii. Pentru luarea unor decizii trebuie sa apelati la profesionisti.
De asemenea, subliniem ca textul Codului muncii prezentat pe site nu are caracter oficial, si va putea fi folosit numai in scop de informare, in nici un caz pentru luarea unei decizii, pentru care este necesara consultarea textului oficial al Codului muncii, publicat in Monitorul Oficial.
Aceste precizari au semnificatia unei declinari de raspundere.

Cedarea drepturilor
Noi vom putea ceda oricand drepturile noastre asupra acestui site, fara a avea obligatia sa va notificam in prealabil.

Copyright
Reproducerea si difuzarea oricaror texte, in orice forma, din cadrul acestui site, se pot face doar cu acordul nostru, cu exceptia reproducerii si difuzarii in scop de informatie de presa si in scop academic.

Litigii
Orice litigiu intre dumneavoastra si noi va fi solutionat pe cale amiabila, daca este posibil, in termen de 30 zile de la ivire.
Ivirea va fi consemnata pe suport scris.
Daca litigiul nu s-a putut solutiona pe cale amiabila in termenul mentionat, va fi sesizata instanta competenta. Competenta va apartine teritorial Judecatoriei sectorului 3 sau Tribunalului Bucuresti, dupa caz.
Utilizatorul accepta ca acest contract si orice disputa legata de el sunt guvernate si interpretate in concordanta cu legile Romaniei.

Contact
Pentru orice neclaritati, nelamuriri, observatii si sugestii, precum si pentru sesizarea oricaror nereguli legate de functionarea sectiunilor, va rugam sa ne contactati deindata, folosind pagina de contact.

ALIAD SRL
Timisoara, jud. Timis
Str. Uranus nr. 27, bl. 87, et. 3, ap. 15
J35/2589/2004, CUI 16756770