Nota de informare: Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, ALIAD SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: asigurarea serviciilor furnizate prin intermediul site-ului www.codulmuncii.ro, respectiv accesul dumneavoastra la informatiile ce constituie continutul site-ului, precum si informarea dumneavoastra cu privire la actualizarea si imbogatirea acestor informatii, precum si la serviciile de care beneficiati.
Nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru asigurarea serviciilor furnizate prin intermediul site-ului www.codulmuncii.ro, respectiv pentru ca dumneavoastra sa puteti accesa continutul site-ului. Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea de a accesa serviciile noastre.
Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la ALIAD SRL, la adresa de sediu: Timisoara, jud. Timis, str. Uranus nr. 27, ap. 15. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Datele dumneavoastra nu vor fi transferate in alta tara.
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Observatie:
* orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale in scopuri de marketing direct.